Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Уточнююча декларація з ПДВ за лютий!

Відправлено користувачем ganish 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Шановні колеги!
Допоможіть подати уточнюючий розрахунок з ПДВ за лютий 2014.
Внаслідок хакерської атаки на сервер підприємства напередодні подачі звітності за лютий я залишилася повністю без бух.програми. Щоб не попасти під санкції за неподачу звіту, відправила до податкової пустишку з ПДВ. Тепер дані вдалося відновити і я намагаюся подати самостійний уточнюючий розрахунок. Оскільки роблю це вперше, маю декілька запитань до досвідченіших колег:
1) В лютому до декларації з ПДВ потрібно було подавати додаток 8 Скарга на постачальника, оскільки маємо податкові накладні від постачальника на досить значну суму, які не були вчасно зареєстровані в ЄРПН. Як відобразити це в уточнюючому розрахунку?
2) Чи потрібно подавати з уточнюючим розрахунком Реестр ПН? І яким чином, бо я так само не бачу на формі позначки "Уточнюючий"
3) Якщо уточненку подаю сьогодні, то який звітний період указую - 03.2014? А період уточнення - 02.2014?
1) не подскажу.
2) не надо. Все уточняющиеся данные записываются в текущем реестре, т.е. мартовском, с буквой У после ПНП.
3) да.
в бланку Додатку 8 не передбачено його уточнення. Як варіант, можна невчасно зареєстровані податкові включити в ПК в декларацію за березень разом з додатком 8.


Подскажите пожалуйста,у меня в предыдущем отчётном периоде в декларации занижен НК по одной НН.Если я в начале апреля подам уточнёнку(самост)-штрафов же никаких не будет?Обязательства предыдущей декларации оплачены полностью.И как мне в апрельском реестре указать эту уточняющуюся НН?Мне надо просто показать ту разницу в суммах что я не учла?Заранее благодарна за помощь
Какие штрафы, если занижен НК? Вы же больше заплатили, чем нужно. Вот только не любят налоговики уточненок в минус... Что значит занижен НК по одной НН? Вы эту НН указали с неправильной суммой, или не показали вообще?
Предыдущий бухгалтер указал не верно суммму налоговой накладной
Тогда вижу это так:
В текущем реестре 2 строки: 1 - НН с неправильной суммой с минусом, 2 - та же НН с правильной суммой с плюсом. В обоих документах к виду документа добавляется буква У. В последней строке реестра "в т.ч. включено до уточн..." будет разница.
В уточняющем додатке 5 по контрагенту эта же разница.
В уточненке в колонке 4 повторяются все цифры сданной декларации, в колонке 5 - все правильные цифры с учетом ошибки, в колонке 6 - разница.
Ой,прям розжевали.Спасибо вам большое
Доброго дня!
Здала уточнюючу декларацію за минулий рік, знялав кредит. Заплатила і ПДВ і штраф. Підкажіть якими проводками оформити ці оперпації.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00031300000000001