Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Декларація ПДВ.Дівчата,допоможіть терміново.ДЯКУЮ!

Відправлено користувачем sunset_sun 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Привіт всім.
Допоможіть ,будь ласка ,хто знає.
Відправляла деку по ПДВ квитанції прийшли тільки вночі сьогодні.і там така ситуація. Прийнято декларацію і реєстр. Додаток 5 не прийнято через помилку (помилка xml некоректний елемент Linked_docs..... і тд) .Прочитала в інеті ,що це в опз проблема. Що треба створювати пакет документів,а не окремо кожен((((( .

Запитання,що мені тепер робити? Термін подання звіту закінчився. Звіт прийнято частково. (Там.де я читала писало,що відправити правильно сформований звіт ще раз- тобто весь пакет повторно).
Але уже закінчився термін подання.Звітна,нова звітна не піде мабуть? що тоді подавати,яким числом і яку позначку ставити(звітна,нова,уточнююча..).

Плюс дівчатка, штраф 170 грн за неподання?

Буду дуже вдячна за допомогу!!
не переживайте, термін подання декларацій подовжили до 24.02.2015 включно, у вас ще є час
Реєстр за січень не подається!
Подається тільки декларація і додатки

На майбуднє ст. 120.1 ПКУ за перше порушення 170грн, за друге і більше -1020грн

в опз пакет формує нормально, коли відкриваєте декларацію, програма питає, чи є додатки, потрібно відповісти "так", щоп опз не формувало вам всі додатки, зайдіть в розділ документи і відключіть усі непотрібні, залиште, наприклад, тільки дод.5
удачі
Добрий ранок!!Дай Бог вас здоров'я міцного!! Ви мене так порадували: і морально і фінансово(думала вже 340грн,бо 2 фірми) !Я просто в декреті і тільки вийшла за проханням. Багато пропустила. Перечитала купу.Але про програми ніде не пише.То тільки практика. Коли здавала раніше опз треба було окремо документи свторювати.
А ось почитала ,що пакетом(( Проблема в тому,що в мене опз при створенні декларації не віконечка з пропозицією додати нові додатки. Для цього треба було налаштувати довідники документів. Уже налаштувала.Тепер питає.

У нас реєстр требували(( А підкажіть,галочку ставити Нова звітна чи звітна?


якщо звітна прийнята(навіть якщо додаток не прийнятий), то нова звітна буде, незабудьте "х" проставити "Нова звітна" і коли будете зберігати, також виберіть "нова звітна"

eye rolling smileyмушу ще раз до вас звернутись.Бо опз абсолютно не знаю. Тут при збереженні док. питає номер нового звітного док і док.у періоді. Мені тут що треба ставити "1"? чи що ...Дякую!
Граничний строк для подання податкових декларацій подовжено до 24 лютого 2015 року включно
[sfs.gov.ua]
Quote
sunset_sun
eye rolling smileyмушу ще раз до вас звернутись.Бо опз абсолютно не знаю. Тут при збереженні док. питає номер нового звітного док і док.у періоді. Мені тут що треба ставити "1"? чи що ...Дякую!
Новий звітний - да, 1

от коли будет робити ще один новий звітний в цьому ж періоді, тоді буде уже 2....3....4
Подскажите, я отправляла Декларацию по НДС и реестр 16.02.2015г., квитанции не приходили, и я отправила по совету налоговой еще раз Декларацию и реестр 19.02.2015г. Сегодня пришли квитанции и на 16.02.2015 и на 19.02.2015г. Что теперь делать? Нову звитну сдавать?
И что обе приняты? Так не должно быть, второй не должен был приняться, т.к. один уже есть. Лучше всего позвонить инспектору и уточнить, что принялось у них.
Ви подивіцця на реєстраційний номер на квитанції...
шось мені здаєцця шо він однаковий... якшо ж різні,
тоді треба дійсно телефогнувать інспектору і вияснять
шо вони там бачать, і якшо їх справді два - писати
листа з проханням одну поставити "до відома".



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Пришло две квитанции с разными номерами, в ГНИ не могу дозвонится. Находимся в Донецке, как отвезти письмо о непризнании недействительной одной их них пока не придумала.
Я бы оставила как есть. Ситуация не стандартная, не должно два одинаковых отчета приниматься. Может они сами это как-то разгребут. Если подать нову звитну, она отменит звитну. Но звитных-то две. Отменит ли она обе? Без инспектора никак. sad smiley
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00035800000000008