Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

1-ДФ Виправлення помилок

Відправлено користувачем Kamma 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Прочитала щойно таке:

"Податківці у інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 103.26) роз'яснили, що у разі подання уточнюючих розрахунків за ф. №1-ДФ (одного чи декількох одночасно) з метою виправлення помилок, які призвели до зменшення та/або]збільшення податкових зобов’язань платника податку, при цьому не пов’язані з виконанням податковим агентом п. 169.4 ст. 169 ПКУ, до платника податків застосовується штраф у розмірі 510 грн.

Якщо протягом року після накладання штрафу платник податків подає повторно уточнюючий податковий розрахунок за ф. №1-ДФ, то до такого платника податків застосовується штраф у розмірі 1020 грн. "


Податківці,як всім відомо, " помиляються" на мільйони - і ніхто з них не повертає навіть копійки в бюджет із своєї кишені,а бухгалтер, якого тримають у вічному цейтноті повсякчасними "змІнами" до "змін" у законах, для них виявляється - невичерпне джерело надходжень. Ну хто Їм там наверху пояснить , що треба нарешті схаменутися, що дістали своїми штрафами, особливо за "збільшення податкових зобов’язань платника податку"
Здравствуйте, помогите с советом отправили дф за 4 квартал 2014 года и не учли оплату за услуги спд что за єто будет и можно ли отправить сейчас исправленный( мы юр лицо)
Не переймайтесь - законодавчо ви не мусите показувать
ті суми - то здохликівські забаганки...



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!


Подала 1 ДФ. В шапке в разделе "Працювало за трудовими договорами " указала неправильное количество сотрудников ,без совместителей. Как исправить? Подать звитну нову с правильной цифрой работающих, а раздел 1 оставить пустым?
Звонила на справку. Сказали подать звитну нову с указанием правильного количества сотрудников. Но чтобы затянулась правильно форма продублировать каждого сотрудника (вилучити и снова ввести) , а раздел 2 оставить пустым.
Не знаю что и делать.
Может кто сталкивался с таким. В налоговую не могу дозвониться. Боюсь как в этом случае она подтянется. Из-за количества человек столько волокиты, каждого убрать и снова внести.
нормально подтянется, главное что не задвоиться
Копируете предыдущий отчет, напротив каждого сотрудника ставите 1 в последней колонке - это будет вилучення. Далее можно либо внести каждого сотрудника в этот отчет, либо копированием сделать еще третий отчет со свеми правильными показателями.
со свеми = со всеми
Спасибо. А звитный новый порция 1 или 2?
Quote
Blick
Порция 1.

Спасибо
Підкажіть будь ласка, при поданні уточнюючого розрахунку за минулий квартал (помилки виявлені самостійно і ініціатива подачі уточнюючого звіту власна) чи буде штраф за невірно подані данні, якщо по факту всі податки були заплачені правильно?
Дякую)
Помогите! Запуталась.
Отправила отчет за 2 кв., повторно отправила(ошибочно) Это уже получилось задвоение. Потом отправила "новий звітний" с "1" на виклучення у всех работников. А вот военный сбор в строке "виключення" в "нарахованому доході"на 10 коп. меньше , чем было в предыдущих. Это что теперь отправить пустую "уточнюючу" и только в строке "військовий збір" в доходе "-0,10"?
Доход В/ Налог
1) 10,30 10,30 0,15 0,15 (первоначальный)
2) 10,30 10,30 0,15 0,15 (повторно ошибочно)
3) 10,20 10,30 0,15 0,15 (виключення)
4) -0,10 (уточнюючий)
Підскажіть будь-ласка. Нарахування оренди за 3 квартал, а виплата у жовтні - як відобразити в 1ДФ.
Начисление и выплату по факту, т.е. в 3 квартале выплачено = 0.
Співробітник був прийнятий на роботу 01.07.2005р., була зроблена помилка і невірно внесений в програму ІНН. Таким чином у періоді з 01.07.2005року по 31.12.2011р. всі звіти прийняті з невірним ІНН. Я подаю уточнюючі звіти по 1-ДФ за кожен період за діючою зараз формою? Нагадайте, будь-ласка, я якого періоду даний звіт актуальний, чи він був взагалі у 2005році? Який штраф, якщо помилка самостійно виявлена та не призвела до недоплати?
В 1дф неверно указала код ЄДРПОУ предпринимателя, з ознакою 157. Из какого периода подавать уточненку, из 3 картала 2015 или 4 квартала 2015? Что сейчас со штрафами?
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00041499999999994