Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Уточненка 1 ДФ

Відправлено користувачем Valeri 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Уточненка 1 ДФ
Добрый день, коллеги!

Подскажите плиз, туго соображаю после всех заморочек с декой по НДС!

В 1 ДФ не отразила начисление/ выплату по аренде помещения у сотрудника.
Стоит подавать уточненку, и нужно ли платить штраф - получается меняется сумма налога за период?
Или лучше не светиться, подскажите мысли умные плиз!
Re: Уточненка 1 ДФ
[news.dtkt.ua]

Заполняем отчетный новый и уточняющий налоговые расчеты правильно
19.08.2015 527

0 / 0
Отчетный новый и уточняющий налоговые расчеты заполняются только по строкам и реквизитам, которые уточняются


Звітний новий та уточнюючий податкові розрахунки (форма № 1ДФ) подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять дані лише за рядками й реквізитами, які уточнюються – повідомляють фахівці ГУ ДФС у Волинській області.
Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які відправляються контролюючими органами до податкового агента.
У розділі I Суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і суми утриманого з них податку коригування показників розділу відображається:
- для виключення одного помилкового рядка з попередньо введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі 9 указати «1» на виключення рядка;
- для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі 9 указати «0» - на введення рядка;
- для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно виключити помилкову інформацію відповідно до абзацу другого цього пункту та ввести правильну інформацію відповідно до абзацу третього цього пункту, тобто повністю заповнити два рядки, один з яких виключає попередньо внесену інформацію, а другий вносить правильну інформацію. У такому разі в першому рядку в графі 9 указується «1» - рядок на виключення, а в другому – «0» - рядок на введення.
У розділі II Оподаткування процентів, виграшів (призів) у лотерею та військовий збір коригування зазначаються:
- у підрозділі «Оподаткування процентів» для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядку «Оподаткування процентів - виключення**» потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку «Оподаткування процентів» відобразити правильну інформацію;
- у підрозділі «Оподаткування виграшів (призів) у лотерею» для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядку «Оподаткування виграшів (призів) у лотерею - виключення***» потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку «Оподаткування виграшів (призів) у лотерею» відобразити правильну інформацію;
- у підрозділі «Військовий збір» для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядку «Військовий збір - виключення****» потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку «Військовий збір» відобразити правильну інформацію.
Re: Уточненка 1 ДФ
el1200 , спасибо большое за информацию)

Но сейчас меня больше интересует "шкурный вопрос", стоит ли самой уточняться и попадать на штраф.....)


Re: Уточненка 1 ДФ
Добрый вечер! не правильно отразила дивиденды в 4-ом квартале 2014г. Показала больше, чем надо. Но по НДФЛ сумму налога показала меньше, чем было нужно( на 17, 65грн) Позвонили с отдела, где проверяют Декларации по майновом стане. Там у них не сходилась сумма с 1ДФ. Вообщем, нужно подать уточненку по 1 ДФ. Теперь будет штраф 510грн? а так, как у нас в этом году уже был штраф за несвоевременную подачу, значит сейчас уже будет 1020грн.? и нужно еще доплатить 3% штрафа от суммы недоплаты перед тем, как подавать уточненку? или не все так печально, как я себе понимаю?
Re: Уточненка 1 ДФ
Добрый день! Забыла в 1 ДФ за 3кв. указать начисленную и выплаченную зарплату мобилизированному (128) там ни начислений НДФЛ ни выплат нет. Если сейчас подать уточненку какой штраф будет? И в уточненке указывать только одной строкой этого сотрудника и его з/п и все?
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00046500000000005