Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

фінзвіт та декларація прибутку

Відправлено користувачем Klava 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 5 з 13    Сторінки: Попередні1234567891011НаступнаОстання
Тот, кто родил это письмо, в глаза не видел Податковый кодекс.grinning smiley
Чтобы не переписывать соседнюю тему, вот Вам ссылочка.[club.dtkt.com.ua]
А вот еще более конкретно:

Лист МГУ ДФС - Центрального офісу з обслуговування ВП від 24.11.2015 № 25897/10/28-10-06-11

Щодо врахування при визначенні фінансового результату витрати щодо нарахування (сплати) податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Відповідно до пп. 134.1.1 п. 134.1 ст. 134 Кодексу розрахунок об'єкта оподаткування податком на прибуток здійснюється на підставі даних бухгалтерського обліку шляхом коригування фінансового результату до оподаткування, визначеного у фінансовій звітності відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які збільшують або зменшують фінансовий результат до оподаткування, відповідно до положень розділу III "Податок на прибуток підприємств" Кодексу.

Крім того, згідно з п. 137.5 ст. 137 Кодексу податок, що підлягає сплаті до бюджету платниками податку, зменшується на суму нарахованого та сплаченого податку на майно (в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) відповідно до розділу XII Кодексу щодо об'єктів нежитлової нерухомості.

Коригування фінансового результату, визначеного за даними бухгалтерського обліку, на суму податку на майно (в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) розділом III Кодексу не передбачено.

Разом з тим зазначаємо, що відповідно до частини 2 статті 6 Закону України від 16 липня 1999 року N 996-XIV "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (далі - Закон N 996) регулювання питань методології бухгалтерського обліку та фінансової звітності здійснюється Міністерством фінансів України, яке затверджує національні положення (стандарти) бухгалтерського обліку, інші нормативно-правові акти щодо ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності.

При цьому, з урахуванням п. 18 Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 16 «Витрати», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.1999 № 318, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, відноситься до адміністративних витрат та враховується при визначенні фінансового результату до оподаткування (прибутку або збитку).

Отже, з питання правильності відображення у бухгалтерському обліку суми нарахованого та сплаченого податку на майно (в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) відповідно до розділу XII Кодексу щодо об'єктів нежитлової нерухомості слід звертатися до Міністерства фінансів України.
Quote
5marisha
Здравствуйте. Помогите, пожалуйста, с декларацией по прибыли в 1с8 УТП. Написала на форуме 1с никто не откликнулся. Не правильно тянет амортизацию по 112 счету и балансовую стоимость (рядок а11 приложения АМ) из-за разницы в БУ и НУ, которая возникла после перепроведения всех документов после 35-го обновления. Кто делал уже эту декларацию, у вас все правильно тянет? Это только у меня что-то не идет? Не могу понять что делать....это глюк обновления или у меня не правильно что-то...

и еще: Заполнение приложений РІ и АМ определяется настройкой учетной политики "Определять объект налогообложения без корректировок финансового результата". Приложения заполняются только в случае, если этот флаг учетной политики не заполнен. Я не корректирую фин. результат, т. е. мне надо поставить этот флаг, но если я его ставлю, то тогда и приложение АМ вообще не заполняет. Его надо подавать, тем кто не корректирует фин. рез?

Что никто не работает в восьмерке? Или никто еще не делает декларацию по прибыли?


фин. отчет (S0110010) сформировала в Едином окне, импортирую в Сонату, пишет, что неизвестный формат файла... что не так не могу понять? Как отправить в ДФС отчет, подскажите?
Баланс тоже в любую статистику можно сдать, как и статочетность?
Ну а шо для цього отдєльна статістіка будить tongue sticking out smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Quote
Шустрик
Ну а шо для цього отдєльна статістіка будить tongue sticking out smiley
Типа только в свою. Помните, как у регистраторов было: вытяг можно брать в любом месте, а выписку только в своем районе
какой строк оплаты налога на прибыль, кто-то знает?
10 днів після закінчення терміну подачі.



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Имеется только демо-версия Сонаты. Баланс в статистику и налоговую придется ножками сдавать? В ОПЗ как всегда ничего нет. Или я не нашла?
А в ОПЗ статистики ніколи і не було...drinking smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Ну мало ли чё не было. Раньше ваще электронных отчетов не было. А вдруг? Когда-нибудь? И совсем ничего сдавать не надо будет?..... spinning smiley sticking its tongue out
Подскажите, у кого есть расшифровки строк новой Деки по прибыли в привязке к строкам Баланса? Поделитесь ссылочкой, плиз.
Подскажите, пожалуйста, если есть аммортизация МНА /300 грн/, ее обязательно нужно отразить в додатке АМ, затем перенести в додаток РІ, и внести в строку 03 РІ ? т.е. это будет налоговой разницей? или я не правильно все понимаю?
Подскажите, плиз! Какой рекомендуемый ( налоговой) процент от дохода нужно задекларировать по налогу на прибыль? 1% от дохода х17% от стр.01=стр.06=стр.2300 фин. звита 1-м,2-м? Заранее благодарю...
а самое главное зачем???
Податок на прибуток 17%!
Quote
vitula
Податок на прибуток 17%!
это у кого?
Спасибо всем! Вовремя вернули на путь истинный. Действительно 18%. Мне обновили 1С и в бланке Деки в строке 06 было написано 17%. И я протупила проверить.
Как исправить: сдала вместо годовой в Медке 0108102 - 010014. Как исправить? Мы "малыши".
Подскажите, пожалуйста, если я Прийняла рішення незастосування коригувань фінансового результату до оподаткування на усі різниці, в колонке Наявність рішення, ставим +. правильно? А в колонке про прийняття рішення что пишем?
где вы + ставите? под колонкой самой колонкой наявнисть ришення? уменя там 1 стоит sad smiley
в колонке наявність рішення вообще нечего не дает программа ставить...
а вот в колонке прийнято рішення , что пишем???
Прийнято рішення про незастосування коригувань фінансового результату до оподаткування на усі різниці відповідно до підпункту 134.1.1 пункту 134.1 статті 134 розділу III Податкового кодексу України
уже где-то встречала что номер и дату ришення нужно писать
но я ставила на одном предприятии +
в дугом просто Прийнято рішення про незастосування коригувань фінансового результату до оподаткування на усі різниці
есть не производственные затраты, в додатке РI показать для снятия и увеличить налог на прибыль.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 5 з 13    Сторінки: Попередні1234567891011НаступнаОстання
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00044100000000002