Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Звітність 1-РА 1-РТ

Відправлено користувачем Svetlana_yag 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Доброго дня,підкажіть будь ласка чи потрібно сдавати звіт 1-ра та 1-рт ,якщо закрите підприємство(закрили 30 грудня)?Ліцензії дійсні до квітня.До закриття не було діяльності і я сдавала нульові звіти .В законі написано ,що навіть якщо ліцензії призупинені то потрібно сдавати ці звіти.А ось що робити при закритті підприємництва?
теж цікавить це питання.За логікою треба сдавати за грудень і все.Надалі ж фоп вже не існує ...але це моя думка
Підпунктом 6 п. 2 р. ІІ Закону України від 20.12.2016. р. № 1791-VIII унесено зміни до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» від 19.12.1995 р. № 481/95-ВР (далі — Закон № 481).

Зокрема довгоочікуваний новорічний подарунок отримали торговці алкоголем і тютюном уроздріб — скасовано обов’язок власників ліцензій на роздрібну торгівлю подавати щомісячний звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів (відповідних уточнень зазнала ч. 3 ст. 16 Закону № 481).

Водночас передбачено: штрафи за неподання чи несвоєчасне подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями про обсяги обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів не застосовуються до суб’єктів господарювання, які отримали ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами, з дати виникнення зобов’язання щодо подання такого звіту.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00043400000000005