Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Чи потрібно здавати 1м чи 1мс (фін. звіт суб`єкта малого підприємництва ) без діяльності (відсутня діяльність в 2016 році) в подактову (ДФС)?

Відправлено користувачем Glavbux 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
....оновлена норма абз. 2 п. 46.2 ПКУ зазначає, що фінзвітність, яку складають та подають платники податку на прибуток і неприбуткові підприємства, установи й організації, є додатком до податкової декларації з податку на прибуток (звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації) та її невід'ємною частиною. А це означає, що за відсутності фінзвітності податковий орган може не прийняти декларацію як таку, що є неповною звітністю! Водночас набуття фінзвітністю статусу додатка до декларації з податку на прибуток дозволятиме штрафувати за неподання чи несвоєчасне подання фінзвітності до органів ДФС за ст. 120 ПКУ (170 грн за кожне таке неподання або несвоєчасне подання). Як ми пам'ятаємо, ця норма передбачає відповідальність за неподання чи несвоєчасне подання податкових декларацій (розрахунків), а фінзвітність тепер стала частиною декларації з податку на прибуток. Наразі немає роз'яснень, чи будуть цей штраф застосовувати вже зі звітності за 2016 рік.
Якщо за даними бух обліку (у звіті про фінансові результати) у нас прибуток, а в декларації з податку на прибуток за рахунок від’ємного значення попереднього періоду у нас мінус - я повинна нарахувати податок на прибуток і відобразити його в балансі і звіті про фінансовий результат?


Для тих хто здає "вручну":

В Святошинській ДПІ (27.01.2017) консультант (сидить в холі за столиком) сказала, що треба подавати фінансовий звіт, і це з 1.01.2017 року обов`язково (забув спитати чому).

Подали. В вікні прийняли.

Начальник статистики (статистика Святошинського району з вул.Ромена Ролана 4 переїхала на вул. Кривоноса 2-а, там же і статистика Солом`янського району знаходиться) сказала, що в деяких ДПІ здають копію балансу з відміткою статистики+підпис з печаткою.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00037199999999993