Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Дека по НДС примут ли?

Відправлено користувачем Флора 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
У меня дека по НДС с одним контрагентом примут ли у меня просто на бумажном носителе?
А то нет возможности сделать в электронном..
соломенский район...

Спасибо!
я не в соломенском, но думаю примут! никуда не денутся)))) не имеют права не принять! ничего с ней не случится, если наберут один код и две цифри))))) в Печерском еще не разу в електронке не сдавала))
Здаю в Печерську деку по ПДВ з одним контрагентом .Зразу запитують-чи є дискета,чи флешка, бурчать-візьміть
програму, ну і приймають.


до 5 контрагентов должны принимать на бумажном носителе.
Прошу прощение, а в каком законодательном акте указано, что декларация сдается ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО в эллектронном виде? Сдаю на бумаге контрагентов в среднем 30-40 как по кредиту, так и по обязательствам, и ничего, принимают как миленькие.
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
ЛИСТ
від 26.11.2008 р. N 24417/7/16-1517-15
ДПАУ розглянула лист ТОВ щодо порядку заповнення податкової декларації з податку на додану вартість та додатків до неї та повідомляє.
Відповідно до Порядку заповнення та подання податкової декларації з податку на додану вартість, затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України від 30 травня 1997 року N 166 (у редакції наказу від 15 червня 2005 року N 213, далі - Порядок), декларація може бути заповнена від руки чорнильною чи кульковою ручкою або видрукувана (заповнення олівцем не допускається); без виправлень і помарок; у рядках, де відсутні дані для заповнення, має бути проставлений прочерк. Дані, наведені в декларації, мають відповідати даним бухгалтерського та податкового обліку платника, достовірність даних підтверджується: підписом платника, якщо платник - фізична особа, в інших випадках (особа, яка визначена як платник податку на додану вартість, крім фізичних осіб) - підписами відповідальних посадових осіб (керівника, головного бухгалтера) та печаткою, а в разі подання декларації в електронній формі - електронним підписом осіб (які підписують декларацію), зареєстрованим у порядку, визначеному законодавством.
Що стосується додатків до податкової декларації, то підпунктом 4.2 пункту 4 Порядку передбачено, що одночасно з декларацією повинні подаватися всі необхідні додатки до декларації, подання яких передбачено цим Порядком. При цьому розшифровки (в тому числі і розшифровки податкових зобов'язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів (додаток 5 до податкової декларації з податку на додану вартість) подаються:

- на паперових носіях з копією, за бажанням платника, на магнітних носіях;

- або в електронному вигляді у форматі, затвердженому ДПА України, за допомогою телекомунікаційних мереж загального користування з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису, що повинно бути підтверджено сертифікатом відповідності або позитивним висновком за результатами державної експертизи у сфері криптографічного захисту інформації, одержаним на ці засоби від Адміністрації Держспецзв'язку, та наявності посилених сертифікатів відкритих ключів, отриманих згідно із законодавством.
Враховуючи вищевикладене, декларація з податку на додану вартість та додатки до неї можуть бути заповнені як від руки, так і надруковані за допомогою принтера.
- на паперових носіях з копією, за бажанням платника, на магнітних носіях;
ключевая фраза ЗА БАЖАННЯМ ПЛАТНИКА.
а если желания нет, то на нет и суда нетsmiling smiley
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00025699999999998