Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Персоніфікація. Є питання.

Відправлено користувачем Liusik 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Ну вот и перенесла я данные ИНДАНИ из 1С в АРМ звіт. А что дальше делать? У меня в каждом ИНДАНИ стоит номер пачки 0. Это вручную заполнить? И печатать откуда? Как записать на дискету?Подскажите пожалуйста. Ярлыки как формировать?
Есть вкладка ПАЧКИ открываете Сформувати и все остальное программа сама сформирует и сохраняете на диске smiling smiley
Оновіть програму до версії 8,63. У ній модуль Персоніфікація (меню - "Звітність" -- підменю "Персоніфікація") більш- менш нормально працює. Щодо формування даних - читайте інструкцію (меню "Довідка" -- підменю "Інструкція з подання персоніфікації") вона написана саме на такий випадок.


такі питання:
1. у 2008 році підприємство змінило юридичну адресу і пройшло перереєстрацію в усіх фондах в т.ч. і ПФ - я вірно розумію, що повинна заповнити "Відомості про роботодавця"

2. було звільнено людину 31 березня 2008 року а у квітні нараховано і виплачено компенсацію за невикористану відпустку - читаю що суми виплат які були нараховані особі після припинення труд. договору не відображаються у звітності до СПОВ - тобто я не повинна показувати дану суму по цій особі у ІНДАНИХ?

**********************
а пряний вечiр так пахне...
1. Для персоніфікації це не так важливо. Відомості про роботодавця заповнюються для того щоб програма дала можливість у собі працювати після заповнення картки. І адреса ні на що не впливає і не міститься у вашій звітності. Колись давно і одноразово, дані про підприємство збирались в БД СПОВ. Зараз дані надходять від державного реєстратора. Якщо ви не змінили код ЄДРПОУ у картці АРМ-Р можна нічого не міняти. Але якщо ви користуєтесь АРМ-ЗС тоді варто змінювати, тим більше що це не так вже і важко.
2. варто показувати відпускні у період роботи працівника. можна нараховувати і через рік але показувати в персоніфікацію потрібно правильно аби людина нічого не втратила у плані відрахувань і стажу. Загалом це питання детально пояснять у персоніфікації.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00031500000000007