Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 02 грудня, 2015 14:26 |
oksigrom
Здравствуйте, начинаю работать с представительством без хоз.деятельности и прошу Вашей помощи в разъяснении некоторых вопросов:
1.Нужно ли мне создавать приказ об учетной политике предприятия?
2. Может ли такое представительство заказывать рекламу продукции в СМИ и газетах, а также заказывать изготовление буклетов - не будет ли это считаться хоз.деятельностю?
3. Должна ли мне материнская компания предоставить какой нибудь документ на основные средства, которыми она нас обеспечила)
Может кто-то предложит почитать какую нибудь литературу. Буду благодарна за любой ответ.
Re: Представництва відгукніться!!!! | 02 грудня, 2015 14:28 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 02 грудня, 2015 14:36 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 02 грудня, 2015 14:40 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 03 грудня, 2015 07:57 |
Спасибо большое за ответ.Quote
ELNik
Облікова політика в мене є.
А як ви обладнання завезли в Україну? без документів?
Re: Представництва відгукніться!!!! | 04 грудня, 2015 12:18 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 14 грудня, 2015 12:11 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 14 грудня, 2015 12:11 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 14 грудня, 2015 12:21 |
oksigrom
Здравствуйте, начинаю работать с представительством без хоз.деятельности и прошу Вашей помощи в разъяснении некоторых вопросов:
1.Нужно ли мне создавать приказ об учетной политике предприятия?
2. Может ли такое представительство заказывать рекламу продукции в СМИ и газетах, а также заказывать изготовление буклетов - не будет ли это считаться хоз.деятельностю?
3. Должна ли мне материнская компания предоставить какой нибудь документ на основные средства, которыми она нас обеспечила)
Может кто-то предложит почитать какую нибудь литературу. Буду благодарна за любой ответ.
Re: Представництва відгукніться!!!! | 14 грудня, 2015 12:23 |
elena_g
Если можно и мне образец учетной политики. elena_gerasimenko@i.ua
А кто должен подписывать учетную политику?дир. Представительства или дир. материнской компании?
Re: Представництва відгукніться!!!! | 14 грудня, 2015 15:13 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 12 січня, 2016 13:12 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 14 січня, 2016 14:52 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 21 січня, 2016 14:41 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 22 січня, 2016 08:22 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 22 січня, 2016 09:01 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 01 лютого, 2016 12:15 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 08 лютого, 2016 10:56 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 09 лютого, 2016 14:00 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 09 лютого, 2016 14:01 |
pev
Фін звіт за 2015
Доброго дня! Кто уже сдавал ф. 1-м, 2-м? Всегда сдавала Розрах+Ведомости в налоговую и Фин звит малого пр-я (пустой) в Единое окно. Сейчас налоговая просит указать в фин звите 2-м (аргументирует: фин звит четко привязан к расчету прибыли):
ЧД стр.2000 = стр.01 Розрахунку (т.е. Доходи отримані представництвом)
Інші витрати стр.2270 = стр.05 Розрахунку (т.е. Витрати понесені)
Получается немаленькая сумма чистой прибыли!
Поделитесь, пожалуйста, своими соображениями
Re: Представництва відгукніться!!!! | 09 лютого, 2016 14:25 |
accountent
Думаю, що вам краще з таким питання звернутись до інспектора по прибутку.
Ще питання: коли ви зареєстровані? чи подавали таку довідку хоч раз?
В такому випадку є можливість подавати той самий Розрахунок і рахувати коефіцієнт 0,7 або Декларацію по прибутку - в залежності, що буде вам вигідніше + подаєте 1-м, 2-м.
Якщо фінансування перевищить 1 млн.грн, тоді зобов"язані реєструватись платником ПДВ.
Якщо ви складаєте Розрахунок тоді: фінансування - дохід, множимо на коефіцієнт 0,7 - витрати, далі доходи - витрати знайшли чистий прибуток і нарахували податок.
Або якщо Декларація, тоді валові доходи (фінансування) - валові витрати знайшли чистий прибуток і нарахували податок.
І ще є ризик, що коли станете постійним представництвом, важко буде доказати через рік з Довідкою, що ви вже стали некомерційним, хіба що тільки через суд.
Думаю вартує порадитись із юристом.
Re: Представництва відгукніться!!!! | 10 лютого, 2016 08:21 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 10 лютого, 2016 09:20 |
accountent
Якщо представництво некомерційне, подає довідку кожного року, діє як некомерційне представництво, і показує доходи і витрати - звільнені на підставі міжнародного договору - воно звільнене від прибутку і ПДВ.
Re: Представництва відгукніться!!!! | 10 лютого, 2016 11:58 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 23 лютого, 2016 12:21 |
accountent
В такому випадку є можливість подавати той самий Розрахунок і рахувати коефіцієнт 0,7 або Декларацію по прибутку - в залежності, що буде вам вигідніше + подаєте 1-м, 2-м.
Якщо фінансування перевищить 1 млн.грн, тоді зобов"язані реєструватись платником ПДВ.
Якщо ви складаєте Розрахунок тоді: фінансування - дохід, множимо на коефіцієнт 0,7 - витрати, далі доходи - витрати знайшли чистий прибуток і нарахували податок.
Або якщо Декларація, тоді валові доходи (фінансування) - валові витрати знайшли чистий прибуток і нарахували податок.
І ще є ризик, що коли станете постійним представництвом, важко буде доказати через рік з Довідкою, що ви вже стали некомерційним, хіба що тільки через суд.
Re: Представництва відгукніться!!!! | 23 лютого, 2016 12:21 |
accountent
Якщо представництво некомерційне, подає довідку кожного року, діє як некомерційне представництво, і показує доходи і витрати - звільнені на підставі міжнародного договору - воно звільнене від прибутку і ПДВ.
Re: Представництва відгукніться!!!! | 23 лютого, 2016 12:31 |
FranchiQuote
accountent
Дякую за відповідь, навздогін такі питання:
1. Як заповнити 1-м та 2-м, якщо по оборотці прибутку в мене немає, я признаю доходи разом з витратами та списую з рахунку "Цільове фінансування". Тож залишку по 791 в мене нема, як тоді пояснити,звідки прибуток в розрахунку?
2.Де мені шукати Розрахунок оподатков. прибутку в медку?
3. Якщо фінансування в мене 100 грн - це дохід, 100*0,7=70 - це витрати, 100-70=30 Це і єприбуток? Потім * на 18%, так я зрозуміла?
Re: Представництва відгукніться!!!! | 23 лютого, 2016 12:38 |
Re: Представництва відгукніться!!!! | 23 лютого, 2016 12:49 |
pevQuote
FranchiQuote
accountent
Дякую за відповідь, навздогін такі питання:
1. Як заповнити 1-м та 2-м, якщо по оборотці прибутку в мене немає, я признаю доходи разом з витратами та списую з рахунку "Цільове фінансування". Тож залишку по 791 в мене нема, як тоді пояснити,звідки прибуток в розрахунку?
2.Де мені шукати Розрахунок оподатков. прибутку в медку?
3. Якщо фінансування в мене 100 грн - це дохід, 100*0,7=70 - це витрати, 100-70=30 Це і єприбуток? Потім * на 18%, так я зрозуміла?
По Розрахунку есть ответы раньше в этой теме, Smuglanka от 22.01.2014. посмотрите
Re: Представництва відгукніться!!!! | 23 лютого, 2016 12:58 |
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua