Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Наказ

Відправлено користувачем accountent 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Наказ
Підскажіть, будь ласка, як правильно написати наказ на придбання товарів для господарських потреб (канцтовари і т.д.). Підзвітна особа отримала на з\п карточку гроші для купівлі візи та страховки. Не знаю, як правильно оформити наказ на придбання. Можливо в когось є зразок такого наказу. Дуже дякую!!!!
Re: Наказ
примерно так можно убрать ненужные пункты
НАКАЗ № 2007-14
від 31 березня 2007 року.

Про порядок придбання та продажі ТМЦ.


Згідно з вимогами чинного законодавства України та з метою поліпшення стану придбання та продажу товарно-матеріальних цінностей,

НАКАЗУЮ:

1. Відділу постачання проводити закупку товарно-матеріальних цінностей виключно для господарчих та виробничих потреб підприємства. Усі придбання товарно-матеріальних цінностей для невиробничих та/або не господарчих потреб проводяться виключно при наявності письмового розпорядження директора підприємства, яке складається у кожному окремому випадку та узгоджується з засновниками підприємства.
2. Відділам постачання, продажу та логістики проводити придбання / продаж товарно-матеріальних цінностей виключно на умовах:
- при придбанні товарно-матеріальних цінностей – спочатку придбати по найнижчим цінам, а лише при відсутності ТМЦ за нижчими цінами здійснювати придбання по більшим цінам;
- при продажі товарно-матеріальних цінностей – спочатку продавати тим покупцям, які згодні на постачу за більш високими цінами, а лише потім зменшувати ціну продаж.
3. Відділам постачання, продажу та логістики постійно інформувати маркетингові служби підприємства про отриманих практично співвідношень між ціною та об’ємами покупок / продаж товарно-матеріальних цінностей.
4. Відділам постачання, продажу та логістики, а також маркетингову службу підприємства розробити плани проведення різних маркетингових акцій, які будуть проводитись з метою отримання повної інформаційної картини на ринку відповідних товарно-матеріальних цінностей.
5. Начальникам відділів постачання, продажу та логістики, а також маркетингової служби підприємства розробити та затвердити у керівництва підприємства програму матеріального та морального заохочування співробітників підприємства, які будуть брати активну участь у виконанні цього наказу.
Головному бухгалтеру підприємства забезпечити виконання цього пункту наказу.



Директор
ПП “Восток-сервіс” М К.І.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00027500000000003