Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

1-ДФ

Відправлено користувачем Ninok 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 2 з 2    Сторінки: Попередні12
Re: 1-ДФ
а вот я 1 , 2 кв делала все так же, а вот за 3 квартал ошиблась, и в графе 3 указала сумму фактически выплаченый доход, вместо того чтоб указать ту же цыфру что и в 3а( начислено) .. уточненки 1 ДФ никогда не делала.., помогите плиз
ставлю крестик -уточнюючий
оставляю строки тех сотрудников кого уточняю и вбиваю те суммы которые должны быть?
и еще надо ли повторять графу 4а и 4?

спасибо
Re: 1-ДФ
IV. Порядок проведення коригувань

4.1. Коригування поданого і прийнятого податкового розрахунку проводяться на підставі самостійно виявлених податковим агентом помилок, а також на підставі повідомлень про помилки, виявлені органом ДПС.

4.2. У разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку до закінчення строку його подання подається звітний новий податковий розрахунок.

4.3. Уточнюючий податковий розрахунок подається у разі необхідності проведення коригувань податкового розрахунку після закінчення строку його подання. Уточнюючий податковий розрахунок може подаватися як за звітний період, так і за попередні періоди.

4.4. Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим. Звітний новий та уточнюючий податковий розрахунок подаються на підставі інформації з попередньо поданого податкового розрахунку і містять інформацію лише по рядках та реквізитах, які уточнюються. Для заповнення також використовується інформація з повідомлень про виявлені помилки, які відправляються органами ДПС до податкового агента.

4.4.1. Для вилучення одного помилкового рядка з попередньо введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі 9 указати "1" - на вилучення рядка.

4.4.2. Для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі 9 указати "0" - на введення рядка.

4.4.3. Для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно вилучити помилкову інформацію відповідно до підпункту 4.4.1 цього пункту та ввести правильну інформацію за правилами підпункту 4.4.2 цього пункту, тобто повністю заповнити два рядки, один з яких вилучає попередньо внесену інформацію, а другий вносить правильну інформацію. У такому раз і в першому рядку в графі 9 указується "1" - рядок на вилучення, а в другому - "0" - рядок на введення.
Re: 1-ДФ
Подскажите пож. совместителя под каким кодом показывать?


Re: 1-ДФ
Quote
klikwomen
Подскажите пож. совместителя под каким кодом показывать?

101



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Re: 1-ДФ
а подарунки від соцстраху показуємо? якщо так, то під яким кодом?
Re: 1-ДФ
Добрый день! Подскажите пожалуйста. Преобрели товар у ФОП на общей системе налогообложения и с НДС. В 1ДФ нужно его показывать? Если да, то сумму указывать с НДС или без?
Re: 1-ДФ
Всю сплачену суму (з ПДВ).



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Re: 1-ДФ
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, если из зарплаты сотрудника удерживаются алименты, то в графе 3(выплаченный доход) ему показывать всю сумму ЗПл, или за минусом алиментов. Сумма алиментов в 1ДФ идут под кодом 140,
Спасибо.
Re: 1-ДФ
ПРОКОНСУЛЬТИРУЙТЕ ПОЖАЛУЙСТА!!! Ситуация такая : за сентябрь месяц ЗП была выплачена 23 октября ( в 1ДФ отражена только в "нараховано" а вот НДФЛ с нёё был выплачен 17 октября, и я решила что ето вовремя ( думала срок до 20-го sad smiley) то есть можно внести в 3 квартал, и в ДФ внесла , получилось 4=4а. Выплаченую ЗП за 3 кв. показала в выплатах 4 кв. Но вот теперь сомневаюсь, как налоговая отнесётся к етому....очень не хочется подавать уточнёнку.....посоветуйте что нибудь пожалуйста... ( ДФ за 3 кв. приняли нормально и за 4 месяца ничего не сказали, но всё равно страшно)
Re: 1-ДФ
ПРОКОНСУЛЬТИРУЙТЕ ПОЖАЛУЙСТА!!! Ситуация такая : за сентябрь месяц ЗП была выплачена 23 октября ( в 1ДФ отражена только в "нараховано"winking smiley а вот НДФЛ с нёё был выплачен 17 октября, и я решила что ето вовремя ( думала срок до 20-го) то есть можно внести в 3 квартал, и в ДФ внесла , получилось 4=4а. Выплаченую ЗП за 3 кв. показала в выплатах 4 кв. Но вот теперь сомневаюсь, как налоговая отнесётся к етому....очень не хочется подавать уточнёнку.....посоветуйте что нибудь пожалуйста... ( ДФ за 3 кв. приняли нормально и за 4 месяца ничего не сказали, но всё равно страшно)
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 2 з 2    Сторінки: Попередні12
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00032300000000007