Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
яку програму обрати для подачі звітності | 02 січня, 2017 10:40 |
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 03 січня, 2017 07:13 |
yuliaatp
Доброго дня, порадьте будь ласка яку програму краще обрати для подання звітності і щоб була можливість ведення мінімальної бухгалтерії. дякую
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 03 січня, 2017 08:00 |
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 03 січня, 2017 08:53 |
yuliaatp
для ФОП . краще платну
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 11 січня, 2017 13:44 |
А от скажіть ОРZ чому звіт по єдиному податку фіз особа 2 група річний , формується з автоматичною відміткою податковий період що уточняється рікQuote
opzQuote
yuliaatp
Доброго дня, порадьте будь ласка яку програму краще обрати для подання звітності і щоб була можливість ведення мінімальної бухгалтерії. дякую
Юр. или физ. лицо?
Платную или бесплатную?
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 11 січня, 2017 16:14 |
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 11 січня, 2017 18:21 |
я це розумію, що звітній період період стоїть рік, але наступний реквізит, "період який уточнюється" також стоїть відмітка "Х" за рікQuote
Шустрик
Бо річний термін подачі... якшо хочете інший
період - то довідково треба ставить)))
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 12 січня, 2017 08:53 |
якщо ви подаєте уточнюючу декларацію, то там потрібно поставити рік, який ви подаєте цю декларацію, а "х" стоїть тому що цей звіт річний.Quote
nata2707я це розумію, що звітній період період стоїть рік, але наступний реквізит, "період який уточнюється" також стоїть відмітка "Х" за рікQuote
Шустрик
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 12 січня, 2017 08:54 |
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 12 січня, 2017 08:55 |
якщо ви подаєте зіт, за звтний період, то там де уточнююча нічого ставити не потрібноQuote
sashka111якщо ви подаєте уточнюючу декларацію, то там потрібно поставити рік, який ви подаєте цю декларацію, а "х" стоїть тому що цей звіт річний.Quote
nata2707я це розумію, що звітній період період стоїть рік, але наступний реквізит, "період який уточнюється" також стоїть відмітка "Х" за рікQuote
Шустрик
Re: яку програму обрати для подачі звітності | 13 січня, 2017 19:27 |
Я це прекрасно розумію, тількти ОПЗ, наголошую ОПЗ ставить там відмітку "Х" автоматично,Quote
sashka111якщо ви подаєте зіт, за звтний період, то там де уточнююча нічого ставити не потрібноQuote
sashka111якщо ви подаєте уточнюючу декларацію, то там потрібно поставити рік, який ви подаєте цю декларацію, а "х" стоїть тому що цей звіт річний.Quote
Шустрик
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua