Мабуть, мені буде повний капец. Я за 2010 рік сплатила повністю всі податки + на тодішній час 33% в Пенсійний фонд. На рахунку умовно залишилось вже оподаткованих чистих 1000 грн, з яких я оплатила різні закриття договорів і т.д.У мене залишилось 500 грн. І як я виявила, Банк дійсно нарахував мені за рік умовно кажучи 10 грн відсотків.!! (ТО ЖАХ!!) Але ж це на ці гроші, що вже оподаткувались у 2010 році? За логікою, то було б несправедливо ще раз їх оподатковувати.. Однак.. я розумію, що логіка у нашій країні не завжди присутня. Відтак, при 10 грн прибутку з відсотків у 2011 - було 500 грн витрат. Рахунок я закрила на початку 2012 року... Здавала вчасно декларації..
А от щодо Книги,..я мала намір завести нову у 2011.. але у моїй податковій довго не знали, яка вона має бути. потім місцева друкарня, що займалась їх друком, щось не могла надрукувати.. а потім я переїхала, і все зупинилось. не знаю, мені якось страшнувато йти туди з питанням тієї книги, поки мене ніхто не зачіпає.. Краще, мабуть, тихо дочекатись трирічного терміну бездіяльності.. а там може би й самі закрили?