Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Новый отчет по ЕСВ в Медке

Відправлено користувачем Люда 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Скажите плизз, в Медке уже есть новый отчет по ЕСВ?
за май же подаем по новой форме?
Поки ше нема - навіть оновлень ніяких
давненько не було...winking smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Спасибо!
А то у меня Медок онлайн и его программист обновляет, вот и думаю это он не обновил или просто еще нет обновленияsmiling smiley


Прийшов мені лист від нашого постачальника ЕЦП і Медок
Підготовка даної форми буде доступна тільки в платній версії програми. На безкоштовній основі підготувати форму ви можете в «M.E.Doc Online».

Вже зовсім обнагліли... у нас демо-версія... angry smiley
Quote
Нечемнуся
Прийшов мені лист від нашого постачальника ЕЦП і Медок
Підготовка даної форми буде доступна тільки в платній версії програми. На безкоштовній основі підготувати форму ви можете в «M.E.Doc Online».

Вже зовсім обнагліли... у нас демо-версія... angry smiley
Если вы пользуетесь демо-версией и у вас есть ключи ЭЦП, то зарегистироваться в Медок-онлайн совсем не сложно. А дальше там делайте ЕСВ, в демо версии Медок-онлайн. Он и выглядит почти так же, как и обычный Медок, к новой программе не нужно привыкать.
Ну це в кого ключі - а якшо ключів нема, а просто
раніше роздруковували і з флешкою ніжками ходили
здавать - тоді шо робить - нема грошей платить їм і
ключі нема бажання їхні безкоштовні отримувать...yawning smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Artem90, воно то все так... але я не розумію навіщо постійно ставити палки в колеса, при чому так несподівано... Медок я використовую виключно в цілях підписання, відправлення і отримання документів/звітів... ця програма вічно барахлить, тупить... не бачу сенсу її купувати... + це би мало фінансуватись з кишені держави, якщо вона хоче щоб бізнес звітувався електронно... нема вже сил... angry smiley
видурюють гроші як тільки можуть...
Нечемнуся, я писал Вам не о мотивах разработчиков и не в их оправдание, а о том, что ЕСВ сдать бесплатно можно. И уж если изменения произошли так неожиданно, то переход на демо Медок-онлайн - самое малозатратное по времени и средствам решение. Ну и еще можно месяц пользоваться его полным функционалом.
Подскажите, Медок-онлайн совсем бесплатный или нужно за что-нибудь платить? По поводу нового отчета по ЕСВ - в онлайне позволяет и сделать, и отправить, и получить квитанции или только сделать или только отправить?
В ДФС уже поправили шлюз и начали принимать ЕСВ на новых бланках.
Уважаемые, впрочем не очень, владельцы Медка. Кушайте свои платные отчеты по ЕСВ не обляпайтесь. В этом году потихоньку перевожу свои фирмы с тугодумного и жаднючего Медка на другое ПО. Платный ЕСВ ускорит этот процесс.
а медок онлайном юрики тоже могут пользоваться или только единщики.
М.Е.Док-онлайн работает с бесплатными ключами от налоговой?
ГОЛОВНА > Новини > Новини > Безкоштовна здача звітності ЄСВ через «M.E.Doc Online»
Безкоштовна здача звітності ЄСВ через «M.E.Doc Online»

05.06.2015| 483

З 1 червня 2015 звітність ЄСВ за звітний період «травень» подається за новим затвердженими формами звітності (Наказу Міністерства фінансів України від 14.04.2015 №435, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 23.04.2015 № 460/26905).

У зв'язку з цим звертаємо Вашу увагу на основні відмінності оновлених звітів у порівнянні з діючими формами, затвердженими ПФУ:

Серйозних змін зазнали таблиці 1 і 6. Корективи пов'язані із застосуванням понижуючого коефіцієнта і правила використання мінімальної заробітної плати. Так, у таблиці 1 в «шапці» передбачені спеціальні поля для установки позначки про застосування понижуючого коефіцієнта - «ТАК» або «НІ» (Якщо «ТКА», то в реквізиті «18» вказується розмір коефіцієнта).
У реквізиті «20» відзначається середньомісячна кількість застрахованих осіб за 2014 рік.
Застосування правила розрахунку з мінімальної заробітної плати: для початку, в рядках 2.1-2.4 таблиці 1 і їх розшифрованих складових відображається, в межах максимальної величини, фактична сума нарахованого доходу, з якої стягується єдиний внесок, а далі - в нових рядках 2.5 .1-2.5.5 відображаються суми так званої додаткової бази, тобто різниці між мінімальною зарплатою і фактичною величиною нарахованих виплат. Також суми нарахувань єдиного внеску у разі застосування правила мінімальної заробітної плати в таблиці 1 пройдуть окремо: у рядках 3.1-3.4 - єдиний внесок, нарахований на фактичний розмір доходу і в рядках 3.5.1-3.5.5 - внесок, нарахований на додаткову базу.
Заповнення таблиці 6: тепер там повинні персоніфікуватися та нарахування єдиного внеску окремо по кожній застрахованій особі. Такі суми будуть проходити по графі 21 (але окремо нараховані на фактичну базу і окремо - на додаткову). Для утримань призначена графа 20.
Для заповнення графи 10 доданий новий код типу нарахувань «13» - Сума різниці між розміром мінімальної зарплати і фактично нарахованої зарплати за звітний місяць.
Таблиця 6 доповнено реквізитом «24». Ознака неповного робочого часу (1 - так, 0 - ні).
З 1 червня 2015 підготовка даної форми буде доступна тільки в платній версії програми «M.E.Doc IS». На безкоштовній основі підготувати форму ви можете тільки в «M.E.Doc Online» - адреса [medoc-ua.com.ua]
Т.е. сейчас демо-м.е.док можно удалять с компа (держала только ради ЕСВ)
Quote
nikosbud
На безкоштовній основі підготувати форму ви можете тільки в «M.E.Doc Online»
Не зовсім зрозуміло про "безкоштовну основу". На сайті М.Е.Док написано, що M.E.Doc Online платний.
Поясніть.
Ну поки безкоштовний - а далі можливо і ні...eye rolling smiley



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00034299999999998