Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
Как получить расчет корректировки от поставщика,которую я должна зарегистрировать? | 02 листопада, 2016 06:43 |
Re: Как получить расчет корректировки от поставщика,которую я должна зарегистрировать? | Модератор 02 листопада, 2016 06:45 |
Re: Как получить расчет корректировки от поставщика,которую я должна зарегистрировать? | Модератор 02 листопада, 2016 07:24 |
cimbaluk1974
Как мне затянуть расчет корректировки от поставщика (он полузуется Медок),которую я должна как покупатель подписать и отправить в гни? Ключей ДФС у меня НЕТ!!!! Если бы они у меня были-зачем тогда приватбанк? Почему я не могу экспортированный xml-файл загрузить в приват24-пишет ошибку?
Re: Как получить расчет корректировки от поставщика,которую я должна зарегистрировать? | 02 листопада, 2016 08:26 |
Re: Как получить расчет корректировки от поставщика,которую я должна зарегистрировать? | Модератор 02 листопада, 2016 09:16 |
cimbaluk1974
Неправда,без открытия счета зарегистрироваться в Приват24 НЕЛЬЗЯ!!!!
Почему нельзя со вчерашнего дня опять зайти в кабинет с ключами приватбанка??? | 16 листопада, 2016 05:33 |
Что опять происходит? | 25 листопада, 2016 07:12 |
Re: Что опять происходит? | Модератор 25 листопада, 2016 08:38 |
Re: Електронна звітність | Модератор 01 грудня, 2016 15:44 |
Re: Електронна звітність | Модератор 01 грудня, 2016 15:48 |
Re: Електронна звітність | 01 грудня, 2016 17:11 |
Re: Електронна звітність | Модератор 01 грудня, 2016 17:29 |
cimbaluk1974
Это хорошо,что ключи АЦСК "Украина" добавили (вопрос: зачем они нужны для привата если есть сертификаты привата?).
А вот почему ничего не делается для того,чтоб можно было загрузить файл Расчета корректировки к налоговой накладной,
выгруженной клиентом из Медок и подписанные ключами АЦСК "Украина"? Почему не улучшаете непосредственно в самом Приват 24 для обмена и сдачи отчетности? Почему уже перестали загружаться налоговые накладные,после запроса вытяга в ДФС? (раньше они затягивались,но не открывались!) Делайте полноценный документооборот в Приват 24!!!! Я уже молчу,что с сертификатами привата уже месяц нельзя зайти в электронный кабинет! А то,что для АЦСК "Украина" все делается (и всегда делалось) это я и так знаю.
Re: Електронна звітність | 06 грудня, 2016 08:50 |
Re: Електронна звітність | 06 грудня, 2016 13:07 |
Re: Електронна звітність | Модератор 06 грудня, 2016 13:19 |
krabss
Чому не має можливості здачі податкової декларації платника єдиного податку 4 групи ? Три місяці здавав звіти в приват24, все подобалося. Тепер потрібно переходити в іншу програму та робити інші ключі. Я так зрозумів, що ключі ЕЦП Приватбанк не приймає жодна програма для подачі звітів ?
Re: Как получить расчет корректировки от поставщика,которую я должна зарегистрировать? | 08 грудня, 2016 13:27 |
Никак. Испробовал несколько способов, поговорил с поддержкой. Платим штраф и покупаем Медок.Quote
cimbaluk1974
Как мне затянуть расчет корректировки от поставщика (он полузуется Медок),которую я должна как покупатель подписать и отправить в гни? Ключей ДФС у меня НЕТ!!!! Если бы они у меня были-зачем тогда приватбанк? Почему я не могу экспортированный xml-файл загрузить в приват24-пишет ошибку?
Re: Как получить расчет корректировки от поставщика,которую я должна зарегистрировать? | 08 грудня, 2016 13:29 |
Re: Електронна звітність | 08 грудня, 2016 13:38 |
Підтверджую, негарно вийшло. У кабінет не пускають.Quote
cimbaluk1974
раніше с ецп привата хоч можна було зайти до електронного кабінету платника податків,а вже більше місяця вони і туди не підходять. тобто примушують отримувати інші ключі.ганьба
Re: Електронна звітність | 08 грудня, 2016 15:19 |
Re: Електронна звітність | 21 грудня, 2016 14:59 |
Re: Електронна звітність | 24 грудня, 2016 15:28 |
Re: Електронна звітність | Модератор 26 грудня, 2016 06:56 |
Ira_Sirena
В декларації акцизного податку немає можливості додати ще одну таблицю 6. Я тепер не розумію, навіщо така звітність, якщо немає можливості її здати??? На моє звернення відповіли - в Приват24 немає можливості додати другу таб.6. І все. Немає. А як мені тепер здавати цей звіт? У мене кілька ФОПів. Тепер всіх перевести в інший банк?
В ел.кабінеті з ключами Привату звіти не відправляються. Щось пише про сертифікати і договір. Я ж відправляла його з Приват24!
А інтерфейс? Це повна ж... Ну як можна зробити в зві ності дворівневі таблиці і окрему прокрутку??? Сиди, як лох і придивляйся, яка колонка чому відповідає. Скоротіть слова (дурню зрозуміло, що мін. - мінімальна, ЗП- зарплата і т.д.), зменшіть шрифт, додайте маштаб для тих, хто погано бачить і зробіть на одну сторінку, тобто, щоб влазило на екран.
І буде Вам щастя і благословення від користувачів.
А, ще зробіть, щоб таблиці автоматично рахували, бо як додаєш нову колонку - треба рученьками вписувати.
Re: Електронна звітність | 27 грудня, 2016 11:41 |
Re: Електронна звітність | 27 грудня, 2016 12:03 |
Re: Електронна звітність | 10 січня, 2017 13:29 |
Re: Електронна звітність | 10 січня, 2017 14:30 |
Немає форми договору з ДФС?Quote
perlunka
Добрий день!
Допоможіть розібратись з сертифікатами. Я сьогодні згенерувала новий сертифікат, бо старим ключем не могла підписати звіт. А коли відправила звіт з новим ключем, мені прийшла відповідь:" Блок даних. Невірний підпис - сертифікат відсутній в базі сертифікатів ..." Що тепер робити. Чи можна отримати якось старий сертифікат, бо він автоматично замінився на новий? Розірвати договір з ДФС і укласти новий, не виходить, нема такої форми. Заблокувати старий сертифікат не можу, бо його в мене нема, щоб щось їм надати. Чи знає хтось вихід з ситуації???
Re: Електронна звітність | 10 січня, 2017 14:44 |
Ira_Sirena
[Немає форми договору з ДФС?
Re: Електронна звітність | 10 січня, 2017 14:48 |
Просто відправте новий договір.Quote
perlunkaQuote
Ira_Sirena
[Немає форми договору з ДФС?
Договір - є, але ж я не можу укласти новий договір, якщо діє попередній. Як розірвати той старий договір на старі сертифікати, щоб укласти новий - на нові?
Re: Електронна звітність | 10 січня, 2017 14:59 |
Ira_Sirena
Просто відправте новий договір.
А Ви пробували підписувати в різних браузерах? Це вже нічого не змінить, просто питаю. Бо я ніколи не генерую нові ключі, а спочатку перевіряю в різних браузерах, а потім телефоную на 3700.
Re: Електронна звітність | 10 січня, 2017 15:05 |
Мда... питайте в айтішніків в податковій.Quote
perlunkaQuote
Ira_Sirena
Просто відправте новий договір.
А Ви пробували підписувати в різних браузерах? Це вже нічого не змінить, просто питаю. Бо я ніколи не генерую нові ключі, а спочатку перевіряю в різних браузерах, а потім телефоную на 3700.
Новий договір відправляла. Пише, не прийнято, дійсний ... "старий". Я раніше користувалась платними ключами, і програмами, тому ніколи не заморочувалась. А тут щось затормозила... Написало, що невірний сертифікат, згенерувати новий? А я з дуру і натиснула - згенерувати... не подумала. А тепер чекай поки старий закінчиться, чи що робити?
Буду пробувати з податковою щось вирішити, якщо вдасться.
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua