Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

як поєднати соціальну і щорічну відпустки

Відправлено користувачем Yuliya_ 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Доброго дня.Проконсультуйте і допоможіть,будь ласка, в такому питанні.
У мене є не використана відустка (28 днів)за 2008-2009рр. і у цьому році мені її не віддають, тому що я в липні вже була 14 днів у відпустці (залишок за 2007-2008рр.). В наступному році по графіку я повинна йти у відпустку в березні,а в квітні в декретну відпустку.Чи маю я право забрати всю відпустку (28 днів) у березні за 2009-2010рр. і що робити з не використаною відпусткою за 2008-2009роки?Стаж роботи на даному підприємстві у мене з квітня 2002року. Будь ласка ,надішліть відповідь на e-mail.
ЗУ "Про отпуска", ст.10

Право працівника на щорічні основну та додаткові відпустки повної тривалості у перший рік роботи настає після закінчення шести місяців безперервної роботи на даному підприємстві.
Щорічні відпустки за другий та наступні роки роботи можуть бути надані працівникові в будь-який час відповідного робочого року.
Щорічні відпустки повної тривалості до настання шестимісячного терміну безперервної роботи у перший рік роботи на даному підприємстві за бажанням працівника надаються:
1) жінкам - перед відпусткою у зв'язку з вагітністю та пологами або після неї, а також жінкам, які мають двох і більше дітей віком до 15 років або дитину-інваліда;
Ст.20:
До відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами власник або уповноважений ним орган зобов'язаний за заявою жінки приєднати щорічну відпустку незалежно від тривалості її роботи в поточному робочому році.

В график отпусков на период 2008-2009 должен был войти отпуск именно за этот же период - 2008-2009.

Ваши работодатели неправы.
У Вас получился неиспользованный отпуск 28 кал дня и до апреля следующего года еще набегает 28. Так вот. Вы можете написать заявление перед родами на все 56 дней или же (просто будет выгоднее) пишите на 48 , а за 8 кал дней пусть выплатят компенсацию. Если не дадут, то вы всегда можете отгулять отпуск после выхода из декрета или получить компенсацию при увольнении


принцип правильный. если дадите конкретные даты, то распишем подробнее smiling smiley
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00037799999999999