Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

КУРО

Відправлено користувачем Nena 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
КУРО
Книги обліку розрахункових операцій — і знову в новій редакції
Податківці черговий раз внесли зміни до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій

Міндоходів наказом від 24.12.2013 р. №844 внесло зміни до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 28.08.2013 р. №417.

Відповідно до цих змін у новій редакції знову викладено Книги обліку розрахункових операцій (додаток 1 та додаток 2). Зокрема, у розділі 3 «Облік розрахункових квитанцій» Книги обліку розрахункових операцій на РРО збільшено кількість граф. Тепер потрібно буде зазначати дату і час початку та закінчення використання розрахункової книжки, серію та номер розрахункових квитанцій, що відповідають цим датам, а також номери фіскальних чеків за контрольною стрічкою (останній перед виходом з ладу РРО та перший номер цього дня).

Збільшено кількість граф і в розділі «Облік розрахункових квитанцій та руху готівки» Книги обліку розрахункових операцій на господарську одиницю. У графі «Сума готівки» потрібно буде записувати службове внесення та службову видачу готівки. А в загальній сумі розрахунків тепер треба буде виділяти суму за ставкою ПДВ 20%.

Суб’єкт господарювання повинен забезпечити використання книги ОРО у тій господарській одиниці, що зазначена на титульній сторінці книги при її реєстрації/перереєстрації, або з тим РРО, до якого така книга зареєстрована.

Цей наказ набрав чинності з дня його офіційного опублікування в «ОВУ» №10 від 07.02.2014 р.


Что-то это событие прошло мимо меня...Нужно ли регистрировать новую КУРО?
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00026000000000004