Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму

Податкова СОС

Відправлено користувачем ninamah 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Податкова СОС
Прочитайте це цікаво!!!!!!!!!!!!В мене сьогодні така неприємна ситуація стала...подзвонили з податкової і запросили на співбесіду (чи запрошували ще когось???) нібито прийшов наказ з києва перевірити платників пдв в кого статутний капітал менше 300 000 грн в працівників менше 5 осіб. І вже на співбесіді говорили щоб збільшили розмір СК, набрали працівників, щоб дохід за рік був більше 300 000 грн (при тому, що ми зареєстровані лише в березні а платники ПДВ з липня-добровільна реєстрація ЄП 4 група)...якщо ні то можуть анулювати реєстрацію платника пдв...В законодавстві немає таких підстав. Підкажіть що робити в такій ситуації? І яка причина того що вони таке роблять? (можливо це повязано зі змінами з нового року)
Re: Податкова СОС
Бухгалтера напишіть будь ласка свою думку!!!!
Re: Податкова СОС
Як на мене, Вам взагалі нема за що переживати. Я так зрозуміла, що вони обмежились тільки співбесідою, Ви ж нічого там не писали (пояснень, протоколів не підписували). Хоча навіть і так - ну то й що?! Законних підстав для змушування Вас до будь-чого у них немає. Письмового запиту - також (бо ці всі "наїзди" протизаконні). Наступного разу кажіть - будь ласка, письмовий запит і письмові же пропозиції хай надають з усіх питань, які їх непокоять. Побачите результат.
Тримайтесь! І не переживайте так.


Re: Податкова СОС
Нема чого переживати. Діють вони незаконно і скоріш за все за власною місцевою ініціативою (видно за щось вислуговуються). От побачите, якщо ви їх попросите надати офіційнмй запит, вони тут же ретуруються.
Re: Податкова СОС
Аналогічна ситуація. Новостворене ТОВ і такі ж вимоги. При чому коли подавали заяву на ПДВ ніхто і словом не обмовився, і співбесід ніяких не було. А зараз ось таке... Ну як новостворене підприємство відразу може мати великі обороти та хоча б таку кількість працівників?
Re: Податкова СОС
Я теж, як обережний головбух, певний час "прогиналась" під ці їх "виховні заходи". А потім - остогидло й набридло. Ще й керівник "проробив" щодо того, що треба працювати своїми мізками (тобто читати законодавство і знати напевне, чого слід боятися, а де просто треба посилати їх якнайдалі). Після того на всі телефонні пропозиції прийти поспілкуватись прошу письмове запрошення надіслати. 2-3 рази так - і як бабця пошепотіла. Бо ж не находишся туди! Ніде в чинному законодавстві не передбачено втручання будь-яке будь-якого контролюючого органу у фінансово-господарську діяльність господарюючого суб'єкта. В жодному аспекті: ані у к-ті працівників. ані у розмірі СК, ані у видах діяльнсоті. Так що всіх - до біса посилати, й спокійно працювати.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00031999999999999