Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Неприбыльщики- кто переделывал устав

Відправлено користувачем lika 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
и сдал эти документы в налоговую. когда получили ответ? И в каком виде
Сдала 10 ноября- пока ничего нет, как у вас с этим делом
Quote
lika
и сдал эти документы в налоговую. когда получили ответ? И в каком виде
Сдала 10 ноября- пока ничего нет, как у вас с этим делом
Ну так позвоните в налоговую...
Добрий ранок!

Процедуру всю повністю пройшла, приблизно проходила два тижні (м.Київ).

Вам необхідно зараз звернутися до державного реєстратора, також, перевірити стан розгляду Вашої справи в ЄДР. Коли Ви подавали документи, Вам надавали опис поданих документів. Зайдіть на сайт ЄДР: [usr.minjust.gov.ua], оберіть Результат надання адміністративних послуг и віддіть КОД який зазначений в Описі (звеху з права). Якщо Вам зареєстрували Статут, то він там буде прекріплений, якщо Ви побачили таку фразу: "За вказаним кодом доступу відомості відсутні", то негайно зверніться до реєстратор який займається ВАШОЮ справою.

Адміністратор має розглядати документи 3 роб. дні, після того, він може продовжити процедуру розгляду яка має тривати максимум 15 роб. днів. В ідеалі, якщо у Ващих документів щось не так, держ. реєстратор має Вам зателефонувати і попросити Вас прийти або щось занести. Мені ніхто не телефонував пішла сама після третього дня, сказали, що їм не подобається, виправила і в той же день вони мені зареєстрували Статут.

Після того Ви маєте звернутися до своєї ДФС подати форму 1-РН два екземпляри та копію Статуту (не зважаючи на те, що в порядку прописано, що якщо Статут є в ЄДР, то нести не потрібно), але в моєму районі перед подачою 1-РН, перевіряли на нявність обов"язкових пунктів. Через 14 кал. днів вони мають Вас повідомити про результат. Нас внесли в реєстр через два дні, але офіційного рішення поки що не отримали. Чекаємо двінка, якщо не буде, будемо йти до них за рішенням після спливу 14 днів. Як я дізналась про внесення до нового реєстру, зайшла в електроний кабінет платника, Реєстр неприбуткових установ та організацій [cabinet.sfs.gov.ua] ввела код ЄДРПОУ і Вам виходить рехультат про внесення в новий реєстр неприбуткових організацій та присвоєння нового коду неприбутковості.

Річ йшла про громадську організацію, якщо у Вас інша організаційно-правова форма, то у державного реєстратора можуть бути інші умови розляду, знаю, що проф спілкам надають взагалі Статут з печаткою держ реєстратора.

Тому Вам необхідно:
1. Перевірити стан розгляду в ЄДР, якщо Статут є, то друкуйте Статут (прошивайте, скріплюйте печаткою та підписом відповідальної особи), робіть два екземпляра 1-РН і до ДФС тому, що кінцевий термін подачі 1-РН до 16.12.2016 р.
2. Якщо у Вас немає Статут, бігом до держ. реєстратора!


Блін не прочитала, що Ви здали докі до ДФС, терада була не потрібною. tongue sticking out smiley
Переходьте за посиланням: [cabinet.sfs.gov.ua] і перевіряйте)
та проверяю кабинет каждый день, звонила сегодня в налоговую
При сдаче доков 1 РН (проверила инспектор- вроде все норма было) ,предупредили, что в течении 30 дней будет готово, я просто нервничаю
Так дивіться, зараз зателефонувала до ДФС, коли Ваші дані заносять до кабінету, то це означає, що рішення готове (забирати рішення необхідно ножками, ніхто нічого не надсилає). Рішення про внесеняя або негативне рішення має відбуватися в термін 14 кал. днів. Реєстр працює в демо версії, тому це не 100% перевірка стану.

Краще зверніться до інспектора, який займається не прибутковими, бо рішення як мінімум мало з*явитися 24.11.2016 р.
В феврале 2016 года делали новый УСТАВ по ГО, он прошел регистрацию у гос. администратора, но в электронном виде он не висит на сайте. Есть справка из налоговой от 18.03.16, что мы неприбыльные.Что делать дальше не знаю... Форму 1-РН подавать с копией УСТАВА, который есть?
1. Ваші установчі документи відповідають вимогам, встановленим пунктом 133.4 статті 133 Податкового кодексу України?
Якщо так, то звертаємося до Порядку 440 п.6
п.6. Для включення до Реєстру неприбуткова організація повинна подати до контролюючого органу реєстраційну заяву за формою 1-РН згідно з додатком 1 і засвідчені підписом керівника або представника такої організації та скріплені печаткою (за наявності) копії установчих документів неприбуткової організації (крім тих, що оприлюднені на порталі електронних сервісів відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань” (далі - Закон), а житлово-будівельні кооперативи також засвідчені підписом керівника або представника такого кооперативу та скріплені печаткою (за наявності) копії документів, що підтверджують дату прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом житлового будинку та факт спорудження або придбання такого будинку житлово-будівельним (житловим) кооперативом.
2. Вам мають присвоїти нову ознаку неприбутковості (0032) - громадські об’єднання; а у Вас зараз 0006.
3. Перевірте себе в реєстрі [cabinet.sfs.gov.ua].
ура, мы появилиссь в реестре
теперь же надо в бумажном виде получить ?
то це означає, що рішення готове (забирати рішення необхідно ножками, ніхто нічого не надсилає)


правильно
Вірно, має забрати або директор з паспортом, або представник з довіреністю. Я забирала у того інспектора, який приймав форму 1-РН.
извините за вопрос, никогда не сталкивалась: статут нотариально заверенный подается?
Ні. Подаєте 1-РН 2 ек., Статут копія завірена підписом директора, печаткою п-ва. Краще відмітити стікерами 4 обов'язкові пункту з ПКУ в Статуті, Вам буде легше спілкуватися з інспектором.
Підкажіть, в заяві 1-РН нагорі відмічати хрестиком - зміни?
Якщо приводили свої установчі документи у відповідність з ПКУ, то так в 1-РН ставите зміни
дякую, так вносили зміни в статут.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00034900000000004