Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Звонят с налоговой по убыткам

Відправлено користувачем Klubnika 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 2 з 2    Сторінки: Попередні12
Quote
Blick
Это просто цирк. В прошлом году был убыток, просили показать прибыль хоть на 100 грн налога. В этом показала 780 грн налога, звонят и просят либо доходы=расходы, либо 1% налога. То есть ноль можно, минус или маленький плюс нельзя. >grinning smiley<
Непризнанием деки не пугали. Пугали тем, что мы попадаем в очень нехороший список минимизаторов.
Ну вот !
Помните, недавно кто-то спрашивал, актуально ли сейчас понятие "податкове навантаження" ?
Актуально, блин, ещё как актуально ! Всё, как 10-15 лет назад....ПнП не менее 1% - и хоть убейся об стенку!>grinning smiley<
Конкретно по этому предприятию - Бердянская ОДФС. В Запорожье сдала деку с убытком, не звонили. Так же Токмакская ДФС требует с ФОПа на ОС 1% налоговой нагрузки по НДС, он не хочет с ними спорить. Так что, кто подчиняется, на том и ездят.
Quote
natalka_l
Quote
aleeeenka
Quote
natalka_l
...А подскажите как в электронном кабинете посмотреть прошел отчет камералку или нет? Если этоо мозможно. Тоже перживаю за свой минусовый отчет
Це трохи не те. Там типу окремі перевірки. Спочатку на протязі 5 днів вони мають право перевіряти на відповідність та наявність обов'язкових реквізитів. А потім як би вже звична нам камералка.
Тобто, подаєте деку і чекаєте 5 роб.днів + декілька днів на доставку пошти (звичайно 2-3 дні). Якщо в цей період ніяких офіційних листів від ДФС про не прийняття не приходить - значить Ваша дека вже полюбому прийнята. Якщо приходить такий лист про не прийняття але датований датою що пізніше 5 днів - то він легко оскаржується.
А камералка по ПнП - не бачила щоб по камералці були якісь Акти (це не так як по ПДВ). Не забувайте що камералка проводиться суто по даних наявних в ДФС і не так просто ДФС перівирити саме правильність заповнення деки з ПнП. Тому в основному, тільки запити шлють про розбіжність між даними фін.звітності і деки і про надання пояснення і з погрозами у випадку не надання інформації вийти на позапланову виїзну.

они нам ничего на юр адрес прислать не смогут, он в г.Донецке)


Хто там не бачив актів по камералці?) саме акт і робиться в разі виявлення камералкою порушень
Quote
Котег :-)
Хто там не бачив актів по камералці?) саме акт і робиться в разі виявлення камералкою порушень
Якщо це до мене, то я не бачила Актів по ПнП по камералці, крім невчасної подачі деки.
По неприйняттю деки в мене є безпосередня практика (причому не разова) по ст.49. і воно Актом не оформляється.
І навіть обгрунтую чому камералку по ПнП не так то і легко провести smoking smiley

Згідно п.75.1.1 Камеральною вважається перевірка, яка проводиться у приміщенні контролюючого органу виключно на підставі даних, зазначених у податкових деклараціях (розрахунках) платника податків та даних системи електронного адміністрування ПДВ, а також даних Єдиного реєстру акцизних накладних та даних системи електронного адміністрування реалізації пального.

Достатньо вдуматись і уважно прочитати цей пункт і стане всім все зрозуміло. В податкової в їх базах даних немає інформації про всі наші кредити, фін.допомоги, придбання товарів і послуг в неплатників ПДВ, про наші ОЗ, ОСВ і т.д. Тому вони просто не можуть звірити їх з декою і визначити правильність заповнення деки. Все, от і камералка закінчилась. Далі йдуть запити, а за ними інші види перевірок.
Це хіба що бухгалтер, тупо не правильно відняв щось чи не заповнив рядок якийсь, в якому є формула, наприклад є заповнений 02 і 03 рядок, а 04 не заповнений - от в такому випадку камералка виявить порушення.Тобто по методологічних помилках.
Не лише несвоєчасна подача, але і несвожчасна сплата.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Сторінка 2 з 2    Сторінки: Попередні12
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00032699999999997