Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема | Сторінка 2 з 2 Сторінки: 12 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 30 травня, 2022 12:20 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 30 травня, 2022 13:17 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 30 травня, 2022 15:03 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 30 травня, 2022 15:07 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 31 травня, 2022 09:36 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 31 травня, 2022 10:16 |
natalka_l
Теоретично якщо подавалась декларація з заповненим дод.1, і вилізли суми перевищення, вони зникнуть після того як відправляться на реєстрацію всі ПН за відповідні періоди (і зареєструються навіть з відємною реєстраційною сумою).
Перевіряю зараз цю теорію )
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 31 травня, 2022 12:46 |
Шустрик
На жаль - поки не діє. Відправлені мною вчора чотири ПЗ були внесені в деку в дод.1.
Але зареєструвались з них тільки дві в межах ліміту шо був на 23.02. (?!?!?!)
Потім мені в березні (реєстр працював) прилетіла ПК за лютий і я відправила своїх чотири
шо вписувались в ліміт. І от з чотирьох відправлених ПЗ за лютий - дві прийнято, дві відхилено
через від'ємний ліміт - хоча від'ємним він був і до відправки ПЗ...
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 31 травня, 2022 13:49 |
natalka_l
в мене 03-04 діє.
А от по 02 є питання. В мене в медку всі ПН за лютий зареєстровані. В кабінеті - не бачу реєстрації. Зараз буду розраховувати вручну...
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 31 травня, 2022 14:52 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 01 червня, 2022 11:28 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 01 червня, 2022 13:35 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 02 червня, 2022 06:29 |
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 02 червня, 2022 07:25 |
Вияснилось що не дивлячись що в медку накладні за 02 відображаються як зареєстровані в ЄРПН (з штампіком і галочками), детальне вивчення операцій в СЕА показало що 21.03.2022 вони зареєструвались а 23.03.2022 - їх реєстрація скасована. Тому відправила вчора на повторну реєстрацію і все зареєструвалось за рах.суми перевищення.Quote
natalka_l
А от по 02 є питання. В мене в медку всі ПН за лютий зареєстровані. В кабінеті - не бачу реєстрації. Зараз буду розраховувати вручну...
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 02 червня, 2022 07:26 |
Я б не подавала, почекала б оф.розяснень щодо формування ПК (по первинці чи по даті реєстрації ПН), а далі - по ситуаціїQuote
5marisha
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, свою думку. Я не подавала декларації ПДВ за 02-04 місяці взагалі. Зараз по-трошку стараємось все відновити, реєструю податкові, щось мені почало приходити. Як, на вашу думку, краще поступити, дочекатись 15.07 і вже потім подати декларації за кожен місяць по зареєстрованим накладним? Але ж вони зареєстровані будуть зараз а не в лютому, березні і т .д. Як подати декларацію за лютий і т.д? Подавати декларацію тільки з ПЗ без ПК не має змоги, не буде чим платити.
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 02 червня, 2022 07:28 |
як завжди, зараз "попасти" на ПЗ і сплату, а потім чекати на примарний ПК...Quote
Альонка
Так як бути покупцеві?!
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 02 червня, 2022 08:55 |
Разрешено сдавать деки с февраля по первичке.Quote
5marisha
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, свою думку. Я не подавала декларації ПДВ за 02-04 місяці взагалі. Зараз по-трошку стараємось все відновити, реєструю податкові, щось мені почало приходити. Як, на вашу думку, краще поступити, дочекатись 15.07 і вже потім подати декларації за кожен місяць по зареєстрованим накладним? Але ж вони зареєстровані будуть зараз а не в лютому, березні і т .д. Як подати декларацію за лютий і т.д? Подавати декларацію тільки з ПЗ без ПК не має змоги, не буде чим платити.
Re: Що ж робити зі сплатою ПДВ? | 02 червня, 2022 11:03 |
FyDD
Разрешено сдавать деки с февраля по первичке.
Главное чтобы поставщики теперь подтвердили зарег-ми ПН
Считайте что вы сейчас так и делаете, ПН от поставщиков, зарег-ные в июне, просто подтверждают ваше право на нал. кредит февраля, марта
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема | Сторінка 2 з 2 Сторінки: 12 |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua