Головна порталу Дт-Кт  
Головна ДКНовиниПублікації ДКПередплатаДовідникиБланки, формиКонсультаціїДокументи


Розширений пошук по форуму :: по порталу

Допоможіть ПІДЗВІТНІ Затрати

Відправлено користувачем Vbuyan 
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Працівник їздив у відрядження відкривати візу і коли пише звіт на відрядження, вписує усі квитанції, а коли дійшло діло до страховки то йому не дали чека та квитанції, а дали тільки страховий поліс.
Чи можна включати тільки поліс в звіт про відрядження ?
Взагалі то було б непогано знати вартість виготовлення даного полісу. Звідки знати , що працівник потратив стільки то, а не стільки то.
Ну а в принципі десь обумовлена вартість полісу, може навіть на ньому десь пише?
ні сума то є, але вона прописана під пунктом Страхова премія, але мене цікавит чи можна включати без чека чи квитанції про оплту


В полисе скорее всего страховой платеж указан, и, по идее, по окончании командировки его можно приложить к авансовому отчету.... Я когда-то работала в тур.фирме и мы выдавали все-таки на стоимость страхового платежа, наряду с полисом, и квитанцию на уплаченную сумму. Но впоследствии много раз сталкивалась, что мало кто так делал. Даже когда мы - юр.лицо - платили страховой платеж за страхование имущества, нам кроме полиса, ничего не давали, и непонятно было, согласно какому документу мне ставить такую сумму в расходы...
Підскажіть, будь-ласка директор заплатив за послуги, ми на ці послуги провели авансовий звіт, в який термін ми повині повернути йому кошти, трошки важка ситуація на протязі року можна?
Обмежень ніяких.........



Ну і що шо в голові вітер?!
Зате думки завжди свіжі!!!
Просто желательно, если не выдавался аванс, до даты, когда были оплачены эти услуги, издать приказ, в котором указать, что надо купить/оплатить то-то и то-то и компенсацию расходов подотчетному лицу произвести после даты утверждения авансового отчета. Иначе (как показала практика) налоговая может расценить эту ситуацию как покупку товаров/услуг у работника с вытекающим отсюда НДФЛ.
Список форумів Список тем Нова темаПопередня тема Наступна тема
Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.

Авторизуватись



Повідомлення, розміщені на форумах ДК-порталу, відображають лише особисту позицію авторів повідомлень.
Адміністрація форумів не несе відповідальності за їх зміст.

© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua





0.00031300000000001