Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 06:23 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 06:28 |
jakpracyuvaty
Пакет документів всіх яких можна приліпити - згідно їхнього славнозвісного "вичерпного" переліку і поштою на Київ. А тоді вже можна судитися.... То я так розумію лише для того щоб мати повідомлення про вручення листа і щоб в суді було легше виграти справу. Бо на розгляд в ДФС вони мають 10 кал днів з моменту отримання листа і якщо відповідь не прийшла - значить скаргу прийняли з позитивним результатом автоматично. А я думаю вони там і так загинаються тому не факт що всі скарги розглянуть. Отже юристи матимуть з чим працювати)))
А саме цікаво що якщо порахувати всі витрати на ідправку того листа то виходить мінімум 35 грн. А якщо ПДВ в документі 10 грн. То де сенс??? Всі ці гроші просто подарують державі. А з кожного банально по 10 грн - і хтось як завжди на цьому наживеться(
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 06:39 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 06:50 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 06:56 |
скаргу потрібно подавати не до своєї податкової, а в Київ на львівськуQuote
НатQuote
jakpracyuvaty
Пакет документів всіх яких можна приліпити - згідно їхнього славнозвісного "вичерпного" переліку і поштою на Київ. А тоді вже можна судитися.... То я так розумію лише для того щоб мати повідомлення про вручення листа і щоб в суді було легше виграти справу. Бо на розгляд в ДФС вони мають 10 кал днів з моменту отримання листа і якщо відповідь не прийшла - значить скаргу прийняли з позитивним результатом автоматично. А я думаю вони там і так загинаються тому не факт що всі скарги розглянуть. Отже юристи матимуть з чим працювати)))
А саме цікаво що якщо порахувати всі витрати на ідправку того листа то виходить мінімум 35 грн. А якщо ПДВ в документі 10 грн. То де сенс??? Всі ці гроші просто подарують державі. А з кожного банально по 10 грн - і хтось як завжди на цьому наживеться(
в мене пдв на 5,5тис.грн. додала усі документи -відмовили без поважної причини, хоча до цього я здавала документи і з меншим переліком і все приймалось позитивно. Чим вони керуються при прийманні рішення-Бог його знає.
Але факт є фактом. Буду готовити скаргу до своєї податкової, відвезу. Що вони там скажуть
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:20 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:21 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:37 |
jakpracyuvaty
Але цікаво чи комусь вже дали якусь відповідь.
Вони мають на то 10 календарних днів. Я відправляла 21.07. Ще навіть Повідомлення не вернулось
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:43 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:46 |
jakpracyuvaty
Рекомендованим листом з повідомленням про вручення.
Пише що платник подає особисто або поштовим звязком.
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:47 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:48 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:48 |
НатQuote
jakpracyuvaty
А если новой почтой курьером?
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:50 |
Нат
Ми в Запоріжжі знаходимось, моє рекомендоване може йти тиждень до Києва, що за маячня знову((( я скоро вже з'їду з глузду((
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:52 |
jakpracyuvatyQuote
НатQuote
jakpracyuvaty
А если новой почтой курьером?
Теж розгядали такий варіант але прописано або особисто або поштою. Курєром немає такого варіанту. Хіба що робити курєра своїм особистим представником але то вже якось заскладно
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:54 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 07:59 |
jakpracyuvaty
Пробуйте - і поділитесь досвідом))))
Я вже вкотре переконуюсь що ми українці просто природжені виживати і придумувати всі ці методи як вижити!!!
Але глобально так вже все це дістало(((
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 08:03 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 08:46 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 08:50 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 08:54 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 10:38 |
Ksenik
Подскажите пожалуйста как понимать такой ответ???? После блокировки налоговой отправила пакет документов. Получила вот такой ответ.
Документ не прийнято. В ЄРПН відсутній факт зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування від 21.06.2016 № 34, зазначений у Повідомлені. Пояснення та/або копії документів подаються у разі зупинення реєстрації
податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН._____________________________
Хотя есть квитанция документ прийнято реэстрац. призупинена!!!
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 10:40 |
Rita2017
Доброе утро.Скажите, кто получал такой ответ в квитанции 2 - квитанція про наявність у Повідомленні № 1 від 26.07.2017 відмовленої ПН/РК № 8 від 20.06.2017 що знаходиться на розгляді або по якій прийнято Рішення - что это значит? Удалось кому-то выяснить? На горячую линию конечно же не дозвониться...
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 10:47 |
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 10:48 |
Александра_Н
що в скаргі писали? на що силаєтесь? передала документи на юридичну компанію... вони хотіли відпрацювати по крітеріям, але складно прорахувати... 14 липня 2017 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 04.07.17 №485, якою затверджено Порядок розгляду скарг на рішення комісії ДФС. але вона, зі слів юриста , як кажуть теж "сира" ще будуть її мабуть півроку теж вдосканалювать...
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 11:01 |
Александра_Н
що в скаргі писали? на що силаєтесь? передала документи на юридичну компанію... вони хотіли відпрацювати по крітеріям, але складно прорахувати... 14 липня 2017 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 04.07.17 №485, якою затверджено Порядок розгляду скарг на рішення комісії ДФС. але вона, зі слів юриста , як кажуть теж "сира" ще будуть її мабуть півроку теж вдосканалювать...
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 11:13 |
VikasyaQuote
Rita2017
Доброе утро.Скажите, кто получал такой ответ в квитанции 2 - квитанція про наявність у Повідомленні № 1 від 26.07.2017 відмовленої ПН/РК № 8 від 20.06.2017 що знаходиться на розгляді або по якій прийнято Рішення - что это значит? Удалось кому-то выяснить? На горячую линию конечно же не дозвониться...
это значит что вы повторно отправляете повідомлення по налоговой накладной, которую уже отклонили. Я тоже думала что я самая умная )))
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 12:22 |
Rita2017Quote
VikasyaQuote
Rita2017
это значит что вы повторно отправляете повідомлення по налоговой накладной, которую уже отклонили. Я тоже думала что я самая умная )))
Отклонили - в смысле отказано в регистрации?
Rita2017Quote
VikasyaQuote
Rita2017
Почему же тогда в квитанции прямо не пишут, что отказ?
как это нет? прямо пишут. У вас в решении что написано??
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 12:25 |
VikasyaQuote
Rita2017Quote
VikasyaQuote
Rita2017
Отклонили - в смысле отказано в регистрации?
или отклонили или приняли. Но решение уже принято по ней. И это решение приходит вам как вторая квитанция к повідомленню и там написан результат рассмотрения.Quote
Rita2017Quote
VikasyaQuote
Rita2017
Почему же тогда в квитанции прямо не пишут, что отказ?
как это нет? прямо пишут. У вас в решении что написано??
У меня нет решения!!! У меня есть квитанция 2 с этим текстом. Позвонила нашей местной налоговой. Говорят, что они даже эту налоговую накладную в реестре не видят и типа система не берет наши доки в работу. А что делать они не знают
Re: Кому уже припыняли регистрацию НН? | 27 липня, 2017 12:30 |
Список форумів Список тем Нова тема | Попередня тема Наступна тема |
© 2023 "Дебет-Кредит", український бухгалтерський портал, web_dk [ @ ] gc.com.ua